Izvor:
31.10.2018 u 02:58
0

MALA OD SKANDALA: Priznala da je uhodila poznate sportiste!

Nikada nije krila da je imala burnu mladost, Voljenka Ilić je odlučila da otkrije još škakljivih detalja iz svog života.

Iako je rekla da ne važi za "malu od skandala" za nju su se sami skandali lepili a nekada je i ona sama to režirala.

-Nisam osoba koja je skandalozna ali sećam se da sam par puta sama namestila skandal da bi bila popularnija i u žiži interesovanja-

A onda se Voljenka prisetila nekih svojih ludosti.

-Namestila sam paparaco sa kapitenom vaterpolista Igorom Milovanovićem i sa proslavljenim rukometašem Vladanom Matićem, iskoristila sam trenutak kada su novinari bili tu da se motam oko njih. Ljudi nisu imali pojma. Ja sam tada sve znala ko se kuda kreće od sportista i tih gradskih šmekera i gde mogu da ih sretne-rekla je kroz osmeh Voljenka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter