Izvor:
02.02.2018 u 17:03
0

MALO SE ZANELI: Lakić i Irma nešto više od prijateljstva!?( VIDEO)

Tokom žurke koja se odigrala pre neki dan u vili gde je proslavljen rođendan Milutina radosavljevića Milija, Lakić i Irma su završili sami u dvorištu.

Naime oni su vodili tako sočan i pikantan razgovor da bi se moglo zaključiti da nije Izabela samo u igri sa Nikolom već se Irma tu trudi da pomrsi konce a Lakić se ne odupire. Kako je tokom razgovora izjavio da se on ne oseća ko da je u vezi, kao i to da vidi kako Irmi na poseban način cakle oči kada ga gleda ona mu je na to odgovorila poljubcem. Šta li će reći Izabela na sve ovo i hoće li ovo biti ljubavni trougao sa Nikolom Lakićem kao Don žuanom u glavnoj ulozi videćemo.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter