Izvor:
16.01.2019 u 09:36
0

MARIJANA MARKOVIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Žestoke uvrede na račun ljute suparnice – „Mea nema dva grama mozga!“ (foto)

Verenica Milutina Raadosavljevića Milija, Marijana Marković od nedavno je učesnica najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Parovi" .

Otkako je ona ušla u vilu, neprestano se među takmičarima stvara tenzija, pogotovo zbog trougla koji se sada napravio između nje, Milija i Melise Mee Bond. To je ono što danima intrigira javnost i konstantno se postavlja pitanje šta će se dalje među njima desiti.Marijana često biva isprovocirana Meinim upadicama i provokacijama a ni Mili joj ne olakšava puno njegovim ponašanjem, pogotovo nakon što unese alkohol u sebi. Na ovu temu porazgovarali smo sa našom lepom učesnicom te nam je ona otkrila kako se oseća povodom novonastale situacije i šta misli o dešavanjima u kući.

Učestale rasprave sa Meom Bond samo dokazuju koliko ti smeta njeno prisustvo u vili. Mnogi smatraju da si ljubomorna na nju, šta je prava istina?

– Naravno da mi smeta njeno prisustvo u vili jer ide za njim po kući i mene to iritira. Što se tiče ljubomore, nisam ljubomorna na nju jer smatram da devojka nema dva grama mozga.

Mili ti je savetovao da je "kuliraš". Da li u njegovom ponašanju primećuješ da oseća nešto prema Mei, pa je to razlog tvog nezadovoljstva?

-Nisam nezadovoljna ali mi smeta to što on, u nekim trenucima, ne zna da je ignoriše nego ulazi u raspravu sa njom. Smatram da bi to svakoj ženi koja voli zasmetalo. Što se mene tiče, ja se trudim da je kuliram ali ponekad ne mogu da se iskontrolišem.

Ponašanje Milutina Radosavljevića Milija izmiče kontroli. Da li si uspela da ga ubediš da smanji unos alkohola, te spreči nastanak novih problema?

-Što se tiče alkohola, obećamo mi je da neće više konzumirati alkohol i za sada se drži toga. Sigurna sam da če ispuniti datu reč.

Svi su bili sigurni da će se Mili oraspoložiti kada ti uđeš u vilu jer je proteklih meseci bio neraspoložen. Međutim, to se nije desilo, ostao je isti. Šta misliš da je razlog njegovog konstantnog nezadovoljstava i sumnjaš li u vašu ljubav?

– Milutin je raspoložen ali jednostavno svakom dođe loš period ili, kako se kaže, minus faza. Ne sumnjam u našu ljubav niti ću ikad sumnjati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter