Izvor:
16.09.2018 u 09:39
0

MARINKOVIĆ UGROŽEN ZBOG BIVŠE LJUBAVI: Prošlost koja ga proganja, neće ga pustiti!? Bels trudna? Tajni razgovor između Ružice i Izabele! (VIDEO)

Ivan Marinković jedan je od najvećih rijaliti švalera, što govori u prilog tome mnogobrojne afere, ali i prva Happy beba koju je napravio.

Međutim, kako je povredio Dinu Galorini, nije prestajala da iznosi niz konstatacija na njegovo ponašanje.

Naime, dok je sedela sa Seksi Miloradom, iznosila je mišljenje na temu Ivana i njegovog starateljstva nad decom.

On ovo drugo dete nije ni prihvatio – bio je jedan od komentara, ali bilo je još zajedljivih.

Sa druge strane dešava se totalni preokret situacije. Izabela Alijoski sa svojom najboljom rijaliti drugaricom Ružicom Veljković u garderoberu pričale su u šiframa.

Poznato je da se Izabela upuštala u ljubavne romanse, ali najveća greška, kako navodi jeste intiman odnos sa Nikolom Lakićem, koji joj je bivši dečko.

U razgvoru koji su vodile, Ružica je pitala Bels:

Gledaj, gledaj, da li znaš šta to znači – zabrinutim glasom upitala ju je, te je Izabela odgovorila – Znam, znam šta znači

Ali to nije sve, razgovor je tekao u potpuno nekom drugom smeru, te se nagađa da li je Bels ostala u drugom stanju, poslušajte video u nastavku i prosudite sami:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter