Izvor:
18.11.2019 u 15:59
0

MERLIN ZATVORIO FRIŽIDERE: Da li će takmičari OTKRITI ŠTEKOVE SA HRANOM i sve pošteno podeliti? Uskoro ćemo saznati! (FOTO)

KRISTINA TUŽNA I NERASPOLOŽENA: Od NJEGA je dobila KORISNE SAVETE! Da li će ga poslušati? (FOTO)

U vili "Parovi" nastala je potpuna pometnja kada su takmičari shvatiti da je ponestalo hrane. U jednom momentu je Pavao Vladilo pronašao štek sa pokvarenom ribom! Nije mogao da poveruje šta sve takmičari kriju. Iako je on osudio takav postupak, on svoju hranu ne želi da podeli.

Tako je danas započela žestoka svađa između njega i Kiki Nikolić. Ona ga je izvređala jer smatra da je on najveća škrtica u vili:

Sad sam se uverila da si ti najveći lažov u vili! Ti da si dobar čovek dao bi Jeleni da jede! Seljačino jedna! Ništa nećeš da podelišvikala je Kiki na sav glas.

On joj je odmah uzvratio žestokim uvredama. Međutim, njihova svađa se nije završila samo na tome, već se produbila i obuhvatila druge teme.

Videćemo kako će se stvari odvijati sada kad nema dovoljno hrane.

SPREMAJU NEŠTO ZANIMLJIVO: Jelena Golubović i Pavao Vladilo ŽELE DA SE AKTIVIRAJU! Evo šta će oni uraditi! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter