Izvor:
11.11.2019 u 09:58
0

MILIJEVA BIVŠA PRESEKLA: On je planirao da je OŽENI, ali sve se IZJALOVILO! (FOTO)

Bivša učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi" Marijana Marković, ostala je upamćena u sedmoj sezoni rijalitija po svojoj dinamičnj vezi sa Milutinom Radosavljevićem Milijem.

Naime, crnokosa lepotica i Radosavljević nisu nastavili romansu nakon kraja prošlog serijala poznatog rijalitija.

S obzirom na to da Mili i Markovićeva nisu više u vezi, Radosavljević se totalno promenio u osmoj sezoni "Parova" gde ima epitet pravog kazanove, te je on do sada promenio dve devojke u raskošnoj vili, i nema nameru da stane.

Marijana nije u luksuznom kompleksu u Zemunu, a čini se da je ona prebolela bivšeg dragog, budući da je veoma aktivna na društvenoj mreži "Instagram" odakle često kači snimke i slike iz noćnog života.

Mili se nekada kunuo u ljubav koju je osećao prema Marijani, te je čak planirao i decu, kao i zajednički život sa njom.

Međutim, izgleda da su njih dvoje zaista raskrstili, te se više neće miriti.

Iako njih dvoje nisu više u romansi, još uvek imaju zajedničke fanove, koji nadaju da će njih dvoje obnoviti ljubav.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter