Izvor:
08.11.2017 u 02:34
0

MILJANA ZA HAPPYTV.RS OTKRILA SVE: Prava istina o njenoj vezi sa Nenadom, Sandri, Ivanu Marinkoviću i Lepoj Lukić!

Juče je nastao pravi haos tokom Sandrinog gostovanja? Kakav komentar imaš posle svega?

-Ja sam nju upoznala po izlasku iz "Parova 5". Popile smo par puta kafu jer mi je pisala da želi da me upozna na Fejsu. Tada sam joj ja pokazala fotku svog bivšeg momka, a jednom je on došao po mene. Pre odlaska na more, ostavila sam Nenada, raskinuli smo. Previše je ljubomorisao nije mi dozvoljavao da se dopisujem sa mojim fanovima. Kad god bih uzela telefon da odgovorim fanovima koji me podržavaju 3 godine, on bi uzeo telefon i zvao jednu, drugu, treću preda mnom, dogovarao sastanke. Logično da je to hteo ne bi to radio predamnom. Tog dana sam ga pozvala da se vidimo i rekla mu da smo završili za sva vremena i da nismo jedno za drugo. Onda je počela da mu piše niška dronfulja Sandra i da bi se osvetio meni, počeo je sa njom da se viđa. Dakle, on mene nije prevario jer smo raskinuli 10 dana ranije. Vesna Rivas je obučila kako da uđe u rijaliti, jer je to njoj životna želja. Dolazila je u "Parovima 4" kao njen fan. Ne interesuje me ta ženturača.

Objavljen je audio snimak tvojih roditelja i Sandre. Kako si se osećala dok si to slušala i da li misliš da su malo preterali s prozivkama?

-Ne, nisu preterali uopšte. Pre toga je ona zvala moju majku i pretila joj i psovala. Naravno, to je snimila. Takođe mi je klela sestri i pretila da će Tijanu da ubiju. To je bio samo odgovor moje mame na sve što je predhodilo. Inače, ta dronfulja je tukla svoje dete i udarala joj je glavu od zemlju. Bolesnica!!! Nikada detetu nije ništa kupila. Njena ćerkica mene obožava. Toliko o tome!

Kako si se osećala nakon raskida sa Nenadom i da li i dalje imaš neke emocije prema njemu?

-S Nenadom je bilo druženje, upoznavanje i po neki poljubac. Seksualne odnose nismo imali, jer ja nisam želela. Odlično sam podnela raskid, tri, četiri dana mi je nedostajaoi posle toga kada sam ga videla sa njom smučio mi se, kao da ga nikad nisam poznavala. On me je molio da se pomirimo, ja nisam htela. Inače, Nenad je dobar čovek i svak bi ga poželeo za prijatelja, ali veza s njim je naporna.

Teodora i Ivan su imali veridbu. Da li si ljubomorna što nisi na njenom mestu?

-Dokle više sa Ivanom? Naravno da nisam ljubomorna, jer ga ne volim i nisam zaljubljena u njega. Ivan je umislio da njega volim i da sam zaljubljena. Trenutak slabosti, par poljubaca i na tome se završilo. Nemam nikakve emocije prema njemu.

Čini se da ste Lepa Lukić i ti izgladili odnose? Da li ti je bilo žao kada je Mili napao?

-Nismo u lošim odnosima. Palo je par teških reči sa Lepine strane jer je žena pod uticajem Vesne Rivas. Ja sam iznela svoje mišljenje, a ona je to previše lično shvatila. Ja nemam dlake na jeziku i svima kažem šta mislim. Žao mi je što je Mili uvredio na taj način. Ipak to je njena najslabija tačka!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter