Izvor:
28.04.2017 u 19:00
0

MLADEN VULETIĆ ZA HAPPYTV.RS: Još ću se ja terati sa Brankinim ocem, sinoć sam je namerno ljubio kada je on otišao iz vile!

Mladen Vuletić odgovorio je na naša pitanja o odnosu sa Brankinim ocem ali i o tome da li je njihova veza posle roditeljskog sastanka zauvek okončana.

1. Kako se završila sinoćna rasprava sa Brankinim ocem?

Sinoć je bilo napeto u svakom mogućem smislu. Rasprava se još nije završila niti će. On je mnogo tvrdoglav i težak za neke stvari a mene to ne dotiče. Tek ćemo mi da pričamo.

2. Da li ti smeta što njen otac ne podržava vaš odnos?

Pa smeta mi iskreno, jer nema razloga za to. Ja sam ga puno puta pitao da mi kaže šta to ja radim i šta ima protiv mene. Ali on nije imao argumente niti pravi odgovor za moja pitanja. Očigledno ga nešto drugo boli.

3. Da li misliš da je u redu odreći se prodice zbog ljubavi ili više podržavaš parolu da je ljubav na prvom mestu i da se treba žrtvovati zarad nje?

Moji roditelji meni nikada ne bi postavili uslov kao što je njoj postavljen. Nismo na baterije pa da nas neko uslovljava. Za pravu ljubav se treba boriti, a ova može biti prava.

4. Kako si podneo Brankine suze nakon verbalnog okršaja sa ocem?

Teško, jer to sinoć u jednom trenutku nije bila ona i nisam mogao da je prepoznam. Krivo mi je i što plače i što se onako ponela sinoč jer mi baš znači.

5. Šta misliš, u kom pravcu će se dalje kretati vaš odnos?

Ja sam mnogo uporan tako da neću odustati od nje. Baš sam i sinoć pre spavanja prišao i poljubio je nekoliko puta. Nema predaje!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter