Izvor: HappyBSC
10.07.2020 u 22:54
0

MRSILA KONCE SVIMA: Završila sa zamršenom kosom!

Milijana Božić komentariše sukob Atine Ferari i Kristine Mažibrade. 

– Nešto ne učestvujem u žurkama, ali volimda sedim sa strane i posmatram ko šta radi. Sinoć je Pavao pravio haos na bazenu sa Kristinom Mažibradom. Smatram da je Pavao njen cilj. Nije joj se dopalo to što on igra sa Kristinom. Tako je sve počelo, da bi se završilo čupanjem. 

OBAVEZNO PROČITAJTE

Najcrnji dan, preminulo 18 ljudi od korone (VIDEO)

POOŠTRENE MERE U NOVOM SADU! Sve zabrane počinju odmah!

KONAČNO DOBRO VEST IZ GRČKE! Srpski turisti na Eviji – negativni

ŽELITE DA SE TESTIRATE NA KOVID-19! Evo gde i kako TO MOŽETE URADITI!

DOBRE VESTI IZ RUSIJE! Vakcina PROTIV KORONE funkcioniše i klinička ispitivanja PRI KRAJU!

– Ona je u jednom periodu navijala da se Kristina pomiri sa Urošem, kako bi je odvoila od Pavaa – rekla je Jovana Jeremić. 

Atina Ferari je iskusan igrač koji zna kada da napravi haos. 

SAZNAJTE JOŠ

OSUĐEN JUTKA! Tri meseca zatvora za seksualno uznemiravanje

JOŠ DANAS TRAJE UPIS U SREDNJE ŠKOLE! Ove godine se to radi elektronski!

ODLOŽENO SUĐENJE ZA UBISTVO PEVAČICE Stručnjak iz Marjanovićevog tima izostao u sudnici

– Ne znam šta da kažem. Sinoć je bilo sve u znaku dobrog raspoloženja. Svi smo se zezali. Stajao sam pored Kristine i plesali smo se. Nije bilo muvanja nikakvog! čak je i Atina rekla da se zezam sa Kristinom. Nisam znao oko čega se njih dve svađaju. Frka nije nastala zbog mene. To je nastalo zbog Uroša.  Izašao sam da razdvajam devojke koje su se čupale i pokušavao sam da ih umirim. Nema potrebe za tim fejk pričama – rekao je Pavao Vladilo. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter