Izvor:
24.03.2019 u 03:13
0

MUKA GA POJELA! NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Priznao Mladenu ŠTA to ne voli kod svoje bivše, a onda se desilo nešto krajnje NEOČEKIVANO!

Đorđe Tomić je stavio tačku na vezu sa Anđelinom Marjanović, ali srce mu je slomljeno.

Đorđe se jadao svom drugu Mladenu Vuletiću, u dvorištu najluskuznije vile na Balkanu.

-Najviše mi smeta to kad vidim da aludira na neke stvari. I ne stoji iza onoga što kaže, izgovori ti svašta i onda se pravi kao da se ništa nije desilo- kaže Đole.

Mladen ga je sa razumevanjem slušao i savetovao mu je da se smiri malo.

-Jedino ona može da me poremeti, niko drugi. U fazonu sam, da mi da malo vremena da iskuliram, kad se svađamo, ali ona nastavlja i nastavlja. Boli me sve to. Ipak ne mogu ništa loše reći za nju, sem da ima nekad gadan inat. I Aleks i Đina su kvalitetne devojke, nisu klošarke, vredne su-Rekao je Đole.

-Ja Aleksandru volim, ona je moja duša!- Priznao je Mladen.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter