Izvor:
14.11.2019 u 19:31
0

NA POMOLU POMIRENJE DVE LJUTE SUPARNICE: Đorđe Tomić pokušao da ih RAKSRINKA, ali se DESILO OVO! (FOTO)

"SVI HOĆE S*KS S NJOM"! Žabac se OPASNO ZALUBIO, pa je brani PO SVAKU CENU! (FOTO)

Đorđe Tomić je tokom emisije "Upoznajte Parove" žestoko napao Jelenu Golubović. Pokušao da je raskrinka, a onda je progovorila Slađa Petrušić:

Ljudi treba da vide koliko je Jelena Golubović manipulator, lažov i indijanac! Ona manipuliše ljudskim umovima. Ona od Slađe Petrušić uzima sve što joj je potrebno, a onda je ovde za stolom žestoko blati – rekao je Đorđe.

Ne znam šta da kažem na sve ovo. Meni je stvarno prva Jelena prišla kad sam bila bolesna i ponudila mi tablete. Meni je stvarno bilo drago i tme je pokazala da je čovek. I sinoć mi je dala njenu hranu, pa sam i ja njoj ponudila – dodala je Slađa.

Da li je to na pomirenje na pomolu, videćemo. Ostanite uz nas.

ZATEKAO IH NA DELU U TUŠ KABINI: Nećete verovati šta je Milojko rekao o ŽAPČEVOM PONOSU! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter