Izvor:
17.02.2019 u 03:16
0

NADICA POKUŠAVALA DA URAZUMI ĆERKU: „Slepa si kod očiju, urazumi se!“ ĐOLE: „Vašu ćerku volim, ali nema pomirenja!“

Rasprava dojučerašnjih emotivnih partnera, Anđeline Marjanović i Đorđa Tomića, podigla je publiku "Parova" na noge.

Prvi put za posle nekoliko meseci veze, u odnos starije sestre umešala se Aleksandra Marjanović, a večeras u "Roditeljskom sastanku" pojavila se Nadica Marjanović kako bi Đini "otvorila oči".

Naime, majka sestara Marjanović uputila je ćerki reči upozorenja, ali i izrazila stav da nikako ne podržava pomirenje sa Tomićem:

– Zaljubljena si i slepa, ne razmišljaš svojom glavom. Ako ti Đole kaže da je nešto belo, iako nije, ti ćeš da potvrdiš. Dozovi se pameti! – rekla je Nadica, ali i dodala da ni Đinin otac ne podržava ćerkinu vezu sa rijaliti igračem.

Ni Tomić nije želeo da ćuti, pa je oštro odbrusio nesuđenoj tašti:

– Vaša netrpeljivost je očigledna. Ako Vam je lakše, neće biti pomirenja. Želim da znate da Vašu ćerku volim, ona je prva devojka posle moje Vanje, koju sam zavolio – tvrdio je takmičar.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter