Izvor:
17.02.2019 u 03:14
0

ĐOLE TOMIĆ ISKLJUČIV: „Nadice, ti i ja smo završili!“ Majka sestara Marjanović odgovorom ostavila sve bez teksta! (FOTO)

Rasprava Anđeline Marijanović i Đorđa Tomića, u koju se po prvi put umešala mlađa sestra Aleksandra Marjanović, podigla je publiku "Parova" na noge.

Gošća "Roditeljeskog sastanka" je majka sestara Marjanović, koja po ulasku nije želela ni da pruži ruku Tomiću, zbog čega je Anđelina rešila da se umeša i obrazloži.

– Đorđe je odragovao na mene, jer sam ga izazivala. Aleksandrina reakcija, to što se umešala u našu svađu, nije opravdana! Ona ne treba da se meša u naš odnos – objasnila je Đina.

Nadica Marijanović se ne slaže sa starijom ćerkom, vođena mišlju da je Aleksandrina reakcija u datoj situaciji opravdana:

– Pobogu, sestre ste, niste komšinice! – odbrusila je majka Marjanović.

– Sa tobom, Nadice, sam završio svaki kontakt, jer se nisi pozdravila sa mnom kada si ušla! Uživajte! – bio je isključiv Tomić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter