Izvor:
27.08.2019 u 14:45
0

NASTAĆE PRAVI HAOS: ĐOLE VODIO LJUBAV SA NJOM, NIJE RAZMIŠLJAO O ĐININIM OSEĆANJIMA! (FOTO)

SAD RAZMIŠLJAJU O POTOMSTVU: JEDVA ČEKAM DA DOBIJEMO BEBU! (FOTO)

Bivši učesnici Parova, Đorđe Tomić i Đina Marjanović, uskoro će postati roditelji! Međutim, sada se na društvenim mrežama pojavila i fotografija za koju mnogi tvrde da je dokaz veze između Đoleta i bivše učesnice Parova, Atine Ferari Marković!

ŠOK: Blindirani auto se zaleteo ka njemu, zapucao, METAK mu prozujao pored glave! (FOTO)

Zbog ove fotografije došlo je do svađe na društvenim mrežama među fanovima, koji brane Đoleta i Đinu i onih koji tvrde da je on neveran! Ovo je sve šokiralo, ali za sada se akteri ove priče nisu oglašavali!

BIVŠA TAKMIČARKA UPUTILA PORUKU IVANU I JELENI: Naziva ih decom?!(FOTO)

Izgleda da će ovo poremetiti njihovu vezu, jer su gotovo svi apsolutno sigurni da Đole nije otkrio svojoj budućoj ženi ovaj detalj iz svoje prošlosti!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv / instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter