Izvor:
24.05.2017 u 07:11
0

NELOGIČNOSTI U IZVEŠTAJU: Ne zna se da li je Paja izgoreo taj dan kada je nestao ili kada je leš pronađen!

Olgica Selena večeras je u vili "Parova" ispričala svoju potresnu ispovest.

Ona je izgubila brata, za koga policija tvrdi da se zamozapalio, međutim ima dosta dokaza koji priču vode u totalno drugom pravcu. Ugljenisan leš njenog brata Paje, pronađen je u dvorištu advokata sa kojim se bio u sukobu.

Njenom bratu je pre nestanka rečeno je da se sa porodicom mora iseliti iz porodične kuće, zbog duga koji ima prema je imao prema tom istom advokatu.

Olgica tvrdi da je nemoguće da se njen brat zapalio na javnom mestu, u dvorištu zgrade a da to niko iz okoline nije primetio. Olgica je našla više propusta u slučaju ali na koja god vrata da je zakucala nije dobila odgovor.

Ono što Olgicu najviše boli je to što nije utvrđen čak ni tačan datum smrti njenog brata. Na potvrdi piše da je i poreklo smrti neutvrđeno.

– U izveštajima ne piše tačan datum smrti, ne zna se da li je Paja izgoreo taj dan kada je nestao ili nakon dva meseca, kada je leš pronađen.

Oni su pitali na više strana ali nigde nisu dobili odgovore. Ona smatra da institucije koje bi trebalo da se pobrinu za to, nisu ispunile svoju dužnost, jer je nakon smrti njenog brata mnogo stvari ostalo nerazjašnjeno.

Taj isti advokat sa kojim je njen brat Paja bio u sukobu rekao je da je 10 dana nakon što je njen brat nestao osetio smrad iz dvorišta i video da gori neki plavi kombinezon. Kako je moguće da onda leš njenog brata nije pronađen ranije, već dva meseca nakon njegovog nestanka, pita se Olgica.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter