Izvor:
15.01.2019 u 19:01
0

NEVENA KALAVER EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Učesnica otkrila da li je sa Đoletom u vezi, šta misli o seksu pred kamerama, i šta je ono što je navelo da promeni mišljenje o Ivanu!

Nevena Kalaver otkrila je sve o mogućoj vezi sa Đoletom Tomićem, šta misli o Ivanu Marinkoviću, ali i da li bi imala seks pred kamerama.

1. Mnogi smatraju da si odgovorna za raksid Đorđa Tomića i Anđeline Marjanović. Da li bi za gledaoce happytv.rs otkrila pravu istinu?

-Ja zaista ne znam zbog čega su oni raskinuli, to već morate njih da pitate Činjenica je da otkako je prikazan onaj snimak Đoleta i mene sa Nove godine, postoji ozbiljna netrpeljivost sa Đinine strane ka meni. Juče sam baš pričala sa njom u dvorištu, pokušala sam da objasnim da ona treba da vodi računa o svom dečku i kako se on ponaša, a da sam ja slobodna devojka i da mogu da radim šta hoću.

Zanimljivo je kako mi žene uvek krivimo neku drugu ženu, a ne tog našeg muškarca. Svakako, Đole i ja nismo ništa uradili, tako da ništa nije bilo. Ako je ona nesigurna i raskida sa njim zbog mene, to je njen problem.

2. Vrlo si slobodna prema muškim takmičarima u vili, pa i prema tek pristiglom Aleksandru Požgaju. I sama si izjavila da si "uzavrela". Da li možemo od tebe da očekujemo seks pred kamerama?

– Ne znam kako sam to slobodna, ja sam bre ortak! Volim muško društvo, i napolju imam mnogo drugara. Mnogo su mi zanimljivije muške nego ženske priče, duhovitiji su i imam više poverenja u muškarce. Što se tiče Požgaja, on je baš osveženje, fin, lep i kulturan je. Izdvaja se u moru ovih dosadnjakovića. Naravno da ga ne gledam kao muškarca. oženjen je. Rekla sam mu baš pre neko veče da je on za mene "to". Super je kao lik, a ne kao muškarac koga bih želela.

Što se seksa tiče, nikad ne reci nikad, ali gledala bih da bude što diskretnije.

3. Sa kojim učesnikom si bila intimna u vili, a da nije Đorđe Tomić?

Hahahaha,a da nije Đorđe Tomić. Podrazumevate da sam bila intimna sa njim. Ne, nisam bila intimna ni sa jednim muškarcem u vili.

4. Tvrdiš da je Ivan Marinković pritajeni agresivac. Zbog čega si promenila stav prema njemu od ulaska u rijaliti?

-Ako si agresivan prema nekome koga ne voliš, to je u neku ruku i normalno, ali ako si agresivan prema nekome koga voliš i poštuješ, e to baš nikako ne ide. Zbog konflikta koji je imala sa Milijem na sofi, navela sam ga kao primer "pritajenog agresivca". I dalje ga ja gotivim na neki način. Mislim da je pametan, duhovit i da je ozbiljan igrač. Ne sviđa mi se što je manipulator. Ne shvata šalu na svoj račun. Nemamo ista mišljenja, možda i imamo samo što on igra igru, a ja sam iskrena od početka. Takva sam kakva sam. On ti je jedan od onih "ja, ja, pa samo ja".

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter