Izvor:
15.01.2019 u 19:17
0

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA U VILI „PAROVA“: Coka osula rafalnu paljbu na Vendi, a onda je donela odluku koja je celu vilu podigla na noge!

Mnogi su zamerili Coki da se mnogo opustila, pa se danas posvađala i sa Vendi– rekla je voditeljka Jovana Petković.

Ja tek sada pokazujem svoje pravo lice, ovo dete budi to u meni. Uskratila mi je pravo da govorim jer sam pričala dva minuta. Njoj to nije odgovaralo, tako me je i poslala i u izolaciju. Da li je ona ovde voditelj ili ravnopravni takmičar koji može da priča ovakve stvari? Meni to ni moji roditelji ne govore. Neću učestvovati u emisijama koje ona vodi, ma koliko bila kažnjena. Ona misli da joj je dopušteno da svakog od nas omalovažava. Rekla je da sam pijana, a nisam alkohol liznula. Nisam imala problem ni sa jednim voditeljem, sem sa njom. Ja svakog poštujem ovde, a ona je krenula da mi govori da sam mikro organizam– bila je oštra Coka.

Kako će se završiti njen sukob sa Vendi?

Atraktivna voditeljka smatra da joj je Coka ukazala nepoštovanje, te ju je to uvredilo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter