Izvor:
18.12.2018 u 19:06
0

NEVIĐENI SKANDAL U VILI „PAROVA“ : Mili prozivao Bakija a onda mu ON pokazao OLOVNU RUKU!

U vili "Parova" orilo se na sav glas od svađe između Bakija B3, Milutina Radosavljevića Milija i Dine Galorini.

U emisiji "Upoznajte Parove" iz studija je gost upitao Bakija B3 u kakvom je sada odnosu sa ženom s obzirom na spekulacije sa Dinom.

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, pokušao je javnosti da objasni da je sve ovo deo filma, i da svi imaju svoju ulogu u njemu. Rekao je takođe da je njegov posao takav, i da je stalno okružen ženama, i da njegova izabranica lako izlazi na kraj sa time.

Tada je Mili pokušao da isproziva Bakija rečima:

– O kojoj ti karijeru govoriš? Gde si ti zadnji put nastupao, na vašaru, koga briga za "Tvoj život je mrak" ti si dečko pase – rekao je Mili.

Tada je nastavio da napada Dinu Galorini "koja si ti žena, ti si jedno ruglo najobičnije" a onda je beogradskom denseru pao mrak na oči.

Baki B3 je pokušao da upozori Milija da prestane da vređa Dinu.

Način na koji je reagovao Baki je pokazatelj da ga je Mili pogodio pravo u najslabiju tačku.

Obezbeđenje je na sreću reagovalo u pravom trenutku, jer da je Mili progovorio još neku reč, ostala bi samo mala mrlja na podu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter