Izvor:
17.04.2017 u 19:34
0

NIKOLA LAKIĆ ZA HAPPYTV.RS: Muvala me je Mirela! Jovanu neću, prepuštam je Gambinu!

1. Kako ti se čine nove devojke koje su sinoć ušle u vilu?

Svaka je specifična na svoj način. Veliko osveženje u vili definitivno. Zerina je svojim ulaskom izazvala burne reakcije, svojim stavom i mišljenjem pokazala da će i te kako biti jako dobar takmičar. Luna je jedna mlada kreativna devojka koja je pre svega došla da pokaže svoj talenat u svetu mode koji će, nadam se, iskoristiti maksimalno. Jovana je jedna vredna devojka, prava opasnica od koje možemo očekivati svašta nešto, a možda i ništa, zavisi koliko je budu inspirisali ukućani, sve je na njoj.

2. Koja od njih ti je najsimpatičnija?

Možda i najteže pitanje za mene. Sve su lepe na svoj način, totalno se razlikuju jedna od druge. Možda bih u trenutnoj konkurenciji na prvo mesto stavio Lunu.

3. Postoje li naznake da se u vili rađa neka nova ljubavna priča?

Mislim da je moguće da se rodi nova ljubav. Vreme će pokazati a što se mene lično tiče imao sam priliku u više navrata da to bude Mirela ali ne bih se upuštao u nešto ozbiljnije zaista, jedna ljubav ovde mi je bila dovoljna.

4. Sinoć je ušla nova učesnica Jovana. Na nju je oko odmah bacio Gambino, ali ona je prokomentarisala da joj se ti najviše sviđaš. Kako komentarišeš to?

Jovana je imala priliku da sa nama provede određeno vreme na žurki kao specijalni gost kada je ušla i pokazala se u jako pozitivnom svetlu. Jako mi se dopala upravo iz tih razloga najviše, meni se takođe dopada fizički, slatka je, zgodna, pomalo stidljiva i drago mi je da sam joj se dopao. Kome uostalom to ne bi prijalo?

5. Tvoj sukob sa Dalilom ne prestaje. Da li postoji mogućnost da izgladite odnose?

Moj odnos sa Dalilom Mujić se do kraja rijalitija neće menjati. U meni vidi ozbiljnu konkurenciju, jako je isfrustrirana, ljubomorna i iskompleksirana osoba. Počela je sa rasturanjem veze između Ksenije i mene, vređanjem da sam homoseksualac, rom i tako dalje. Jedno veliko zlo u vili i drago mi je što sam pored Vesne jedini izneo svoj stav i mišljenje o njoj odmah nakon 10 dana mog boravka u "Parovima".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter