Izvor:
08.11.2019 u 22:54
0

NINDŽA PREPISUJE MILIJANI STAN U INOSTRANSTVU I KUĆU U SRBIJI: Milojku nije dobro, ne može da dođe sebi od ŠOKA! (FOTO)

Kako je rekao u ekskluzivom intervjuu za Happy portal, Murina Ramadan, nindža koji je ušao velelpnu vilu Parova kako bi gostovao u emisiji "Vruća stolica", došao je samo zbog Milijane Božić, supruge Milojka Božića. On nije gubio vreme pa je tražio nekoliko trenutaka nasamo sa mladom Milijanom što je i dobio u Tajnoj sobi velelepne vile gde je štošta obećao Milijani.

Nindža se pohvalio da ima stan u inostranstvu ali je Milijana želela da nastavi da živi u Srbiji pa ga je upittala za imovinu u Srbiji na šta joj je Murina rekao da poseduje kuću i u Srbiji te da je sve spreman da prepiše na nju.

– Znači dolaziš da budeš ovde u vili?– upitala je nevino Milijana.

– Da, dolazim da budem u vili. Ja sam samo zbog tebe došao. Maasirao bih te svaki dan, negovao bih te, kao ružu. Dve hiljade kilometara sam prešao da bih bio s tobom- rekao je Murina dok je pokazivao Milijani svoje mišiće na rukama i pločice na stomaku koje njen suprug nema.

Milijana se bez mnogo premišljanja složila.

Dok je dešavanja u Tajnoj sobi posmatrao na televizoru u dnevnoj sobi, Milojko je samo ćuteći gutao knedle. Ono što znamo, ne predstoji mu lak period.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter