Izvor:
26.09.2016 u 00:09
0

NIŠTA OD SVADBE: Magdalena i Đorđe PROGOVORILI o svojoj vezi i odluci da je najbolje…

Ljubavni rijaliti par Magdalena Pejčev i Đorđe Đenić gosti su večerašnje emisije "Upoznajte Parove", a ko će se sa njima naći u studiju pogledajte OVDE.

Samo za happytv.rs, Đole i Magdalena su otkrili zašto ih nema u javnosti, ali su i odgovorili na priče da su raskinuli.

Mi se uopšte nismo posvađali niti smo bili u svađi. Ako se i posvađamo, to su neke sitnice, ali ništa od raskida. Ja radim, nikad nisam tu. A kad sam tu, onda sam sa njim, provodimo vreme zajedno, a Đole kuva po ceo dan – duhovito je rekla go go igračica, a Đole je potvrdio:

Uskoro će mi to postati zanimanje, svaki dan kuvam nešto.

Na pitanje da li se viđaju sa nekima od bivših učesnika, odgovorili su:

Slabo izlazimo, ne stižemo, sretnemo se neki put u gradu, mimoiđemo se sa nekima. Bili smo jedno veče sa Brendonom – rekla je Magdalena.

Čujemo se i sa Gasttozzom – istakao je sportista. A da li će uskoro biti svadbe, odgovorili su:

Mi se nikada nećemo venčati, živećemo ovako. Mi smo moderni ljudi. Taj papir nam ništa ne znači – rekla je ona, dok se Đole nasmejao.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter