Izvor:
09.04.2017 u 03:50
0

NJIHOVA PRIČA ĆE RASPLAKATI SRBIJU: Evo kako je Radiša saznao da su mu deca preminula, i kako je doktor pokušao da mu ubije suprugu!

Učesnici pete sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi", večeras učestvuju u novoj emisiji "TAJNE DNK", u kojoj ćete čuti veoma potresnu priču Radiše Pavlović i Milanke Momčilović.

Radiša je ispričao šta mu se desilo kada je odmah nakon prođaja otišao kod supruge u bolnicu i kakav šok je tada nastupio za njega.

Supruga i ja smo bili presrećni kada smo saznali da ona nosi blizance. Znali smo da su to bila dva muškarca. Nakon porođaja je nastao šok. Saznao sam da je porođaj prošao dobro, a onda kada sam otišao da obiđem suprugu, da su deca živa i zdrava prebačena na dečije odelenje. Posle porođaja, sa decom je bilo sve u redu. Deca su prebačena na to odelenje zbog problema sa disajnim putevima. Kada sam otišao da vidim svoje dete, nisu mi dali da priđem i vidim svoju decu. Kada sam stigao kući, dobio sam prvo jedan telegram u kome je pisalo da mi je dete preminulo, a odmah nakon prvog stiže i drugi telegram u kome piše da je i drugo dete mrtvo. Doktor koji je porodio moju suprugu, ostavio je obe posteljice otvorene da bi ona preminula, a posle porođaja nikada nije došao da je obiđe – rekao je Radiša.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter