Izvor:
06.03.2017 u 17:27
0

NJIHOVO PRIJATELJSTVO JE ZAVRŠENO: Slađa se naljutila na Manijaka zbog ovoga!

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Slađana Petrušić, objasnila je danas šta misli o Zoranu Manijaku.

Naime, Manijak je sinoć osvojio ubedljivo prvo mesto na tabeli sa glasovima publike, i to je poremetilo njegov odnos sa Slađom.

Naime, ona je rekla da je tom prilikom krenula da čestita Mikiju, ali da je on iskulirao i pozdravio se sa Mikijem Mećavom, a sa njom ne.

To je njoj jako zasmetalo, i ona je rekla da za nju Zoran više ne postoji.

Na pitanje da li to znači da će ona sada biti samo u dvojcu sa Mikijem, Slađa je rekla da njoj ne smeta Zoran da bude tu, ali da ona vidi da Zoran nju ne smatra za prijatelja.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs i saznajte kako će se dalje odvijati ova priča.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter