Izvor:
13.11.2019 u 15:22
0

OBEZBEĐENJE NIJE MOGLO DA JE ZADRŽI: Milijana iz besa POLOMILA OGLEDALO, a onda pobacala sve stvari iz garderobera! (VIDEO, FOTO)

KONAČNO ISTINA O PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Rijaliti učesnice PROGOVORILE o svim ESTETSKIM ZAHVATIMA koje su imale! (FOTO)

Ivan Marinković nastavio je svađu sa Milijanom i Milojkom Božićem. Ivan je pobacao Milijanine stvari zbog čega je ona žustro reagovala.

Tebi je mesto napolju, a mi ćemo Milojka ovde da urnišemo! G**narko jedna velika! Stvari se operu, a tvoj obraz nikad neće! Ti ideš napolje da se j**eš! – vikao je Ivan.

Ja tuđe ne diram dok ne diraju moje! Fali mi jedna kesa koju je Ivan uzeo. Ako mi ne vrate ja ne odgovaram za svoje postupke – rekla je Milijana.

Sad ću i Milojkove stvari da pobacam! Evo, vidi! – upozorio je Ivan.

Što mi ovaj baca stvari? Neće mene niko ovde da j**e! – promrljao je Milojko.

Kada je to Milijana videla, ona je iz besa pobacala sve Ivanove stvari i usput polomila veliko ogledalo u garderoberu. Nastao je pravi haos u vili "Parovi".

JELENA GOLUBOVIĆ NE MOŽE BEZ JEDNE STVARI: Od Merlina traži da joj ispuni zahtev, ili…! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter