Izvor: Happy BSC
29.07.2021 u 14:46
0

OD NJE UVEK IZNENAĐENJA: Nina Prlja dominira!(galerija)

Bivša učesnica Parova i spisateljica Nina Prlja, nikog ne ostavja ravnodušnim.  Ona intrigira javnost svojim provokativnim fotografijama.

Nina je zasad sama devojka, čeka princa, nadamo se uskoro. Mnoga srca je slomila pa se nadamo da će „pasti“ i pravi na njene čari.

Ne zaboravimo kako Nina nije samo zanosna plavuša nego je i elokventna devojka. Izdala je knjigu koja je ponovo u prodaji.

VAŽNO:

POTPISANI SPORAZUMI U SKOPLJU! Vučić: Od 2023. nema više granica za građane Srbije! OPEN BALKAN – NOVO IME ZA MINI ŠENGEN (VIDEO)

Lučić: Počelo osnivanje Telekoma u Severnoj Makedoniji

ADVOKAT ZORA DOBRIČANIN RAZJASNILA NEDOUMICE U SLUČAJU BELIVUKA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Zvali su me da ih branim – evo zašto sam ODBILA!

SUTRA OPTUŽNICA PROTIV BELIVUKA I MILJKOVIĆA? Istraga sprovdena protiv ukupno 31 osumnjičenog!

Međutim, ono što nas zanima ko je mačka  a ko miš u njenom životu. Sudeći po fotografiji na instagramu, ona je nekom poslala snažnu poruku. Saznaćemo uskoro i kome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter