Izvor:
27.06.2019 u 13:26
0

OD OVOG MU GORE NE MOŽE BITI : ONA JE SPREMNA DA UĐE I SA NJIM SE OBRAČUNA PRED KAMERAMA!? IZNEĆE SVE DETALJE NJIHOVE VEZE! (FOTO)

NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Izabela mu OVO nikada neće OPROSTITI! (VIDEO)

Učesnik Parova, Ivan Marinković doživeo je pravi bojkot svojih kolega iz rijalitija! Oni su prvo odbili da slušaju njegov i Jelenin poligraf, nakon čega su odlučili da se svi udruže protiv njih!

SLAĐINA ISPOVEST: Niko nije ostao IMUN na njene reči! (FOTO)

Ono što niko nije mogao da očekuje jeste da će publika navijati da u vilu uđe i njegova bivša devojka Miljana Kulić sa kojom ima i sina Željka! Naime, komentari na internetu pokazuju da ljudi žele da bude ovo jedna žestoka završnica rijalitija Parovi!

JOŠ JEDNA BEBA U VILI "PAROVA": Konačno mu se OSTVARILA ŽELJA, postaće OTAC! (FOTO)

Pustite Miljanu Kulić da uđe u vilu i ispriča šta je on njoj radio sve prošle sezone i iznese sve detalje njihove veze! Ovo je samo karma koja mu vraća sve! – neki su od komentara fanova popularnog rijalitija!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter