Izvor:
21.05.2019 u 21:02
0

ODGOVOROM NA PRVO PITANJE VEĆ SU UZDRMALE JAVNOST: Požgaju sve što je do sada uradio VISI O KONCU!

Aleksandra Marjanović i Milijana Bogdanović večeras odgovaraju na sva pitanja koja zanimaju gledaoce i ljubitelje "Parova".

Prvo glasi: Da li je istina da je odnos između tebe i Požgaja bio dogovor?

-Ne, odnos između mene i Aleksandra Požgaja nije bio laž. Svideo mi se njegov horoskopski znak, sa Devicama i Škorpijama se odlično slažemo. Imali smo dogovor, ali da se zavrti priča. Rekao mi je da je zaljubljen u mene, i tu je dogovor pao u vodu- rekla je Marjanovićeva.

Ne, naravno, nikad se ništa nisam dogovarala. Ja sam se upecala na to, on mi se stvarno svideo, pala sam na njegovu igru. Svideo mi se fizički baš- kazala je Milijana.

Njen odgovor je ISTINA

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter