Izvor:
29.08.2019 u 23:02
0

ONA JE KRALJICA RIJALITIJA: Žele je u osmoj sezoni „Parova“, sada je JASNO ZBOG ČEGA! (FOTO)

PROČITAJTE I: POBEDNIK "PAROVA" KONAČNO PROGOVORIO NA OVU TEMU: Nakon mnogobrojnih SPEKULACIJA, pustio JEZIK i OTKRIO SVE! (FOTO)

Bivša učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi" Aleksandra Marjanović jedna je od najatraktivnijih učesnica sedme sezone poznatog rijalitija.

Naime, atraktivna crnka je veoma aktivna na društvenim mrežama, te je njena nedavna objava izazvala lavinu komentara na društvenoj mreži "Instagram".

Aleks je objavila fotografiju na kojoj se pohvalila vitkom linijom, što su njeni mnogobrojni pratioci prepoznali i prokomentarisali.

Marjanovićeva je okačila sliku na kojoj pozira u minijaturnoj haljini, a fotka je prikupila veliki broj lajkova i mnoštvo komentara.

– Ti si kraljica rijalitija – glasio je jedan od komentara.

Nema sumnje da fanovi Aleks žele da gledaju u novom serijalu "Parova", a da li će se njihova želja ostvariti ostaje da ispratimo.

PROČITAJTE I: PUKLA VEZA KOJA JE OBEĆAVALA: Na veliku ŽALOST fanova NJIH DVOJE NISU ZAJEDNO! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter