Izvor:
15.06.2017 u 03:08
0

ONA VIŠE NIJE MEĐU NAMA: Tihomir za happytv.rs otkrio ko je ostavio neizbrisiv trag u njegovom životu!

Tihomir Filipović samo za naš portal prokomentarisao je jučerašnju ispovest svog oca Aleksandra.

1. Tvoj otac je sinoć učestvovao u "Ispovestima"? Da li si bio iznenađen?

– Jesam, jako sam bio iznenađen, ali mi je bilo drago što ga vidim jer sam znao koliko će svima biti zabavan. Nadam se i da su gledaoci uživali.

2. Kako si zadovoljan njegovim učešćem?

Prezadovoljan sam. Mi smo predstavili našu porodicu onakvom kako jeste. Moj otac i ja smo zabavni, dok su naše dve dame glasovi razuma, mislim na majku i sestru. Sve u svemu, jedna divna i harmonična porodica. Moram malo da se našalim i da kažem da mi je osvetlio obraz, ali i da budem ozbiljan. Imam najboljeg oca na svetu.

3. Tvoj otac je ispričao mnogobrojne potresne anegdote iz svog života. Da li ti je on najveći uzor?

– Moji najveći uzori su moja majka, moj otac i sestra. Ukoliko budem uspeo da izvučem najbolje od njih, uspeh mi ne gine. Kao otac on je definitivno moj uzor, jer po meni boljeg oca i da biram, ne bi mogao da izaberem. Tu bi definitivno ubrojao i moju baku, koja je nažalost preminula ali je ostavila neizbrisiv trag u mom životu.

4. Kaješ li se što nisi poslušao oca i odlučio se za muzičku karijeru umesto karijere sportiste?

– Ne kajem se jer je to moj život. Šta god da sam u životu odlučio imao sam njegovu podršku. Za muziku nikada nije kasno jer sam nasledio osećaj za ritam i mnogo volim muziku. Što se sporta tiče on me je sklonio sa ulice.

5. Tvoj otac je izjavio da je prezadovoljan Anamarijom. Koliko ti je bitna njegova podrška u tvojim ljubavnim izborima?

– Njemu je bitno da sam ja srećan, a kada sam ja, i on je. Imam njegovu potpunu podršku.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter