Izvor:
19.08.2017 u 18:14
0

ONI SU NAJVEĆE IZNEAĐENJE „PAROVA 5“: Mnogi su im prognozirali krah ljubavi, a oni … (foto)

Peta setona rijaliti šoa "Parovi" iznedrila mnoge ljubavne parove.

Po završetku šestomesečnog takmičanja, velelepnu vilu u Zemunu napustilo je ukupno šest parova.

Kako vreme odmiče, zlatno pravilo da mnoge rijalti ljubavi ne mogu da opstanu u spoljnom svetu pokazalo se kao tačno. Naime, turbulentni raskidi rijaliti parova obeležilii su nedelje za nama.

Lanac razlaza otpočeli su Nikola Lakić i Zerina Hećo, skandalozni prekid Mirele Lapanović i Milutina Radosavljevića Milija iznendaio je mnoge, a najsvežiji, između Branke Okuke i Mladena Vuletića, slomio je srca ljubiteljima ovog rijaliti formata.

Svedoci smo da je publika najgledanijeg rijalitija na Blakanu najmanje nade polaga upravo u ljubav Tihomira Filipovića i Anamarije Džambazov. Mogu se čuti i brojni zluradi komentari da je par raskinuo, ali, sudeći po zajedničkim fotografijana koje kače na društvene mreže, u pitanju su lažne informacije.

Uprkos mnogim iskušenjima, Anamarija i Tihomir stabilno koračaju i čuvaju svoju ljubav od propadanja, pa se tako smatraju najvećim iznenađenjem "Prova 5" .

Otkako su napustili rijaliti, par se ne razdvaja, a tako je bilo i juče.

Pogledajte poslednju fotografiju Anamarije i Tihomira:

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Insatgram/dzambazovanamarija_fancy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter