Izvor:
28.12.2016 u 01:38
0

Opleo po svim učesnicima, a posebno po jednom: Edo nije štedeo reči, pa odmah ISPROZIVAO KRALJA!

Bivši učesnik zabavno – humorističkog programa "Parovi" Edin Edo Idrizović gost je večerašnje emisije "Upoznajte Parove", a samo za happytv.rs Edo je prokomentarisao ukućane luksuzne zemunske vile.

Gledam "Parove", pratim od početka, ekipa nije baš kao što je bila prošle godine. Ne sviđa mi se Dejan Kralj, njegovo ponašanje i način kako se predstavio, može daleko da dogura onakvim ponašanjem, ali se ipak ne slaže uz njegovo fakultetsko obrazovanje. Marko maneken je na svom mestu, ali nije za rijaliti. Tek sam sinoć primetio Kseniju, totalno je devojka neprimetna. Ne uklapa se u rijaliti. Stara ekipa jeste okej, mislim i da će se Bane dobro snaći, Aleksandra i Teodora su se uklopile, dok mi se Sandra Meduza nikako ne uklapa – prokomentarisao je on.

Edo je otkrio da li bi ušao u petu sezonu.

– Ušao bih, ako bi bila dobra ekipa, neko iz starijih. Bio bih drugačiji jer tek sada shvatam suštinu. Pokazao bih svoju lošu stranu, bio bih đubre i ne bih imao prijatelja dole. Išao bih do kraja, sigurno – rekao je bivši učesnik.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter