Izvor:
05.02.2017 u 07:54
0

Opšte LUDILO u vili: Slađa napala gosta, svi se UROTILI protiv nje!

Hrvatska pevačica Slađa Petrušić verbalno je napala gosta – stilistu Vladimira Di Krupsija koji je komentarisao stajlinge pojedinih učesnika šou programa "Parovi".

Naime, ona je govorila kako Vladimir nema pravo da komentariše i osuđuje izgled Sandre Meduze.

Ako se njoj sviđa to što je obukla, to je to. Ne možete da dođete i da joj kažete da obuče šta vi hoćete. Pogledajte u čemu ste vi došli – govorila je ona pokazujući na njegove cipele.

Ja sam rekao za Meduzu da ne sme da izgleda tako jer je to degutantno – branio se on.

U njegovu odbranu stale su i novinarke "Kurira" i "Telegrafa" koje su rekle da se Meduzin izgled nje ne tiče jer ona u ovom slučaju nije komentarisana. Takođe, i Vesna Rivas i Miljana Kulić objasnile su da se i sama Slađa oblači degutantno, te da nema pravo da ih komentariše.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter