Izvor:
02.12.2018 u 18:19
0

OŠTAR SUKOB DINE I RADETA: Sramoto, nisi znala kada je ROĐENDAN tvom sinu, a onda mu je ONA žestoko odgovorila!

Rade Todorović gostujući u emisije "Upoznajte parove" osuo je paljbu po Dini Galorini.

Rade koji je inače i advokat Ivana Marinkovića sa kojim je Galorinijeva u sukobu je tvrdio da ona manipuliše sa svima, a posebno sa Bakijem.

-Predstavljaš se kao brižna majka a nisi znala kada je tvom sinu rođendan-rekao je Todorović.

Galorinijeva je odmah znala zbog čega je Todorović napada rekavši da ne može da je iznervira jer on nije pravi muškarac.

-Ja sam gostovala u jutarnjem programu gde se pričalo o Kosovu, o mojoj mami tom prilikom gospodin Marić je provukao i priču o mom detetu, ja sam ga u toku reklama zamolila da to više ne radi. A Rade Todorović mi je poslao poruku za moju svekrvu kako je on zna i da će mi reči neke stvari o njoj, što sam ja odbila, imam te poruke. A onda me je zvao da gostujem u jednoj emisiji. Ja sam mu se samo zahvalila što me je pozvao u emisiju na Hepi televiziju i nisam htela da učestvujem tada. Ne stidim se svoje prošlosti-

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter