Izvor:
23.05.2017 u 03:07
0

OTVORENO ZA HAPPYTV.RS: Dalila otkrila zašto nije čestitala VERIDBU Anamariji i Tihomiru!

Dalila Mujić je samo za naš portal prokomentarisala zašto je tako teško podnela ispadanje Joce Gambina, da li je izgladila svoje sa Dejanom i zašto nije čestitala veridbu Anamariji i Tihomiru.

Zašto si se sinoć rasplakala kada si saznala da je ispao Joca?

Bilo mi je mnogo žao jer je Joca predobar momak. Jedini dečko koji mene nikada nije tračao i nije rekao nikad ništa ružno o meni. Očekivala sam da će ući u finale, ni slutila nisam da će ispasti. Sve u svemu, družićemo se napolju.

Šta se tačno vidi na snimku za koji si posumnjala da te Dejan vara, dok si bila u izolaciji?

Niko nije rekao da je on mene prevario, nego sam videla na snimku kako on koketira sa dve devojke, a meni je rekao da je sve vreme bio u dnevnoj sobi, jer sam bila u izolaciji.

Da li ti je Dejan razjasnio šta se tada desilo? Zašto ti tada nije rekao da je na bazenu?

– Sinoć mi je rekao da je išao po sok i da se navodno odma vratio u dnevnu sobu. Ja ne znam zašto mi to nije rekao i zašto je prećutao, jako sam ljuta i nervozna jer mi je mnogo krivo što na osnovu snimaka otkrivam šta je on radio.

Nisi čestitala veridbu Anamariji iako ti je ona bila jedna od najboljih prijateljica u vili. Zašto?

Nije zaslužila moju čestitku nakon svega što mi je izgovorila. Ne razumem Anamariju, u ovoj situaciji ona vidi da njemu nije stalo, i pristala je na veridbu a da nije prošla ni jednu jedinu situaciju sa njim. Zaljubljena je do ušiju u njega, a Tihomir ne. Zašto se navodno oni ne ljube po ceo dan? Razlog- zato što su "kulturni". Pravi odgovor: Tihomir ne želi da se ljubi sa njom i to je cela priča. Poljubi je na blic i gotovo. Jednom prilikom kada smo pričali, rekao mi je da je za njega poljubac mnogo intimniji od seksa i da se ljubi samo sa onim ko mu se sviđa i prema kome oseti nešto. Dalje ne bih komentarisala.

Šta misliš o uvredama i prozivkama Mladena i Branke koje su obeležile prethodno veče u vili?

– Zaista to ne bi komentarisala, osim što se Mladen ponaša prema Branki kao prema meni u prethodnoj sezoni. Sve u svemu, bolje ga je imati za prijatelja nego za dečka.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter