Izvor:
08.02.2017 u 08:59
0

OVO DO SAD NISTE ZNALI: Ljuba otkrila da li se bavila kriminalom i da li je bila privođena!

Veče u vili "Parova" je večeras rezervisano za emotivnu ispovest Ljube Pantović. Ljuba po prvi put otkriva detalje iz svog života.

Bodibilderka je otkrila čime se sve bavila u životu, kao i sportske nagrade koje je osvojila do sada.

Ipak, Bojanu je zanimalo to da li se ona nekada bavila kriminalom pa je to i pitala.

Što se tiče te famozne teme kriminal, ovde je kriminal diskutabilan, pošto sebe kriminalcima nazivaju kokošari i narko-dileri, to su po meni bitange i vucibatine. Ja nemam veze sa kriminalom. Mojoj majci je laknulo, kada je bila na razgovoru u policiji i jedan od čelnika joj je rekao, gospođo, nemate razloga da se brinete, vi ste je vaspitali kako ste je vaspitali, Ljuba je Ljuba i ona se nikada neće promeniti. To je jedini momenat kada je meni mama rekla da joj je tad bilo stvarno lakše. – rekla je Ljuba.

Ljuba je otkrila i to da se ona za sebe nikada neće plašiti, ali je mnogo emotivnija i plaši se kada su drugi u pitanju.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs, i ispratite ovu potresnu ispovest.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter