Izvor:
19.08.2019 u 10:34
0

OVO JE SREĆA: ĐORĐE TOMIĆ OTKRIO SVOJU PORODIČNU TAJNU! (FOTO)

KADRA ĆE IZGUBITI RAZUM: IZABELA JE ZAVRŠILA SA NJIMA U AKCIJI! (FOTO)

Bivši učesnik Parova, Đorđe Tomić, bio je jedan od retkih koji nije želeo da vređa tuđu porodicu, niti je dozvolio da vređaju njegovu! Međutim, tek sada je svima postalo jasno zašto je to tako!

IVAN VIŠE NIJE OPCIJA, ON ĆE UVEK BITI UZ NJU: MARIJA KULIĆ VIŠE NE MORA DA BRINE ZA MILJANU! (FOTO)

Naime, on je svima otkrio da je porodica njegovo najveće blago i da je veoma vezan za njih! Izgleda se iza maske okrutnog boksera krije ipak nežno biće koje pod svojim krilima krije ono što mu je najbitnije!

PRAVI SKANDAL MAJSTOR: ON ĆE GLEDAOCIMA PRIREDITI NAJŽEŠĆI SE*S PRED KAMERAMA U OSMOJ SEZONI?! (FOTO)

Sada kada je njegova porodica brojnija, odlučili su da svi zajedno poziraju pred objektivnom fotoaparata! On je sve to podelio i sa svim prijateljima na društvenim mrežama! Njegova majka je dobila najviše komplimenata!

OPET NEZGODA: VODITELJKA PAROVA DOŽIVELA UDES! Anđela Lakićević se zakucala u ogradu! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter