Izvor:
21.03.2019 u 02:05
0

OVO PITANJE NIJE MOGAO DA IZBEGNE: Đole je morao pažljivo da razmisli pre nego što da odgovor, a onda je nastao MUK! Haos u najluksuznijoj vili!

Drama neprestano trese vilu "Parova", a stanovnici najluksuznije vile na Balkanu ne propuštaju priliku da iznesu svoje mišljenje.

Đorđe Tomić, takmičar koji je ove nedelje nominovan od strane svojih cimera, rekao je šta misli o vezama u rijalitiju.

-Sve su okej, sem Milijeve i Marijanine veze koja je bila puna turbulencija. Ivan i Jelena imaju dobru vezu, Coka i Lakić su praktično u braku- počeo je Đole.

Potom je izneo koja je to najstabilnija veza u vili.

-Enisina i Vuyina, siguran sam u to. Đina i ja smo najfleskibilniji, ne moramo stalno biti zajedno da bi dokazali to. Bels i Kadra su totalno okej, ako izuzmemo njene izlive eksplozivnih emocija.

Dodao je takođe da dosta ljudi misli da su sve veze zarad rijalitija.

-To apsolutno nije tačno. Mislim, svako je jači kao jedinka jer više gluposti može praviti.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter