Izvor:
21.03.2019 u 18:30
0

PAROVI NAMERNO NA NOGAMA: „MILF“ je napravio HAOS među TAKMIČARIMA! (FOTO)

Jasna Milenković Jami vratila se na muzičku scenu na velika vrata, snimivši duet sa pevačem i rijaliti zvezdom, pobednikom šeste sezone "Parova" Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Pevačica koja je devedesetih harala hitovima poput "Šibica" i "Čokolada" ponovo je pokidala scenom.

Pesma se zove "MILF", a u spotu Jami izgleda fascinantno, a u negovanoj liniji bi joj pozavidele i mnogo mlađe kombinacije.

Odevne kombinacije koje nosi Jami, savršeno su joj pristajale, a njen imidž nas je podsetio na jednu zvezdu devedesetih Plava natapirana kosa, seksi noge i mini haljine, učinile su da Jami kako neki kažu izgleda kao Heder Loklir u seriji "Melrouz Plejz" u kojoj je tumačila čuvenu opaku i seksepilnu Amandu Vudvurd, dok je proslavljeni reper i pobednik treće i šeste sezone "Parova" izgledao kao prava svetska zvezda.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter