Izvor: HAPPYBSC
27.07.2020 u 11:12
0

PAVAOV HAREM U ŽALOSTI: Golubović NA ČELU, Sneža JAUČE, Slađa KUKA! (VIDEO)

Pavao Vladilo sinoć je izašao iz luksuzne vile „Parova“, pa je milionski auditorijum šokiran ovom informacijom budući da niko nije očekivao da će on napustiti poznati zabavno-humoristički program „Parovi“.

PRAVA ISTINA O PAROVIMA: Snimio i POKAZAO apsolutno SVE! (VIDEO)

Naime, on je ostao upamćen po britkom jeziku, borbenosti, snalažljivosti, ali i po tome što je bio veliki zavodnik.

BIVŠA UČESNICA SE POTUKLA NA PIJACI, NAPRAVILA KARAMBOL: Tezga bila PRAZNA ona GURALA i LOMILA sve PRED SOBOM! (VIDEO)

Najviše žena je u ovom rijalitiju palo baš na njega, 

Nežniji pol nije imun na zgodnog fitnes instruktora pa je začin C odnosno učesnik koji voli da se meša u sve Milutin Radosavljević Mili otkrio sa koliko učesnica je Pavao bio u šemi, ili bilo kakvom emotivnom odnosu.

PROČITAJTE JOŠ…

Dodik: POLOŽAJ Srbije na MEĐUNARODNOM planu NIKAD JAČI!

„SOKOLOVO OKO“ vozilo koje nećete moći da PREĐETE: KRAJ BAHATOG PARKIRANJA u Beogradu!

OPROŠTAJNA POSETA: Vučić danas sa ambasadorkom Izraela

Dr Ivana Milošević OTKRIVA zašto SVE VIŠE MLADIH ima TEŽU kliničku sliku!

– Pavao i Jelena Golubović su imali aferu „rukoblud“, potom je on bio sa Jelenom Grujić, zatim je pala seks šema sa Anastasijom Nedeljković. Posle ove devojke, Pavao je grejao postelju Nataši Pajović, oženio se sa Slađanom Petrović, ali i završio ispod jorgan planine sa Natašom Pajović – uredno je zabeležio iskusni rijaliti takmičar.

Nenadu Marinkoviću Gasttozu i Mladenu Vuletiću se Pavao ozbiljno približio po broju osvojenih žena u poznatom zabavno-humorističkom programu „Parovi“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter