Izvor: HAPPYBSC
27.07.2020 u 11:24
0

PRAVI POBEDNIK! OGLASIO SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Podigao VELIKU PRAŠINU, samo o NJEMU SE PRIČA! (FOTO)

Pobednik šeste sezone „Parova“ Nenad Sinđelić Gasttoz jedan je od najpopularnijih jutjubera i pevača danas.

PAVAOV HAREM U ŽALOSTI: Golubović NA ČELU, Sneža JAUČE, Slađa KUKA! (VIDEO)

Njemu je učešće u poznatom zabavno-humorističkom programu otvorilo mnoga vrata na estradi, pa je on odlično iskoristio svoju popularnost i dobro profitirao od nje.

Pesma koju je nedavno objavio „Ide Gastozz“  vrti se na televiziji i duštvenim mrežama, pa je on progovorio o ovoj numeri, ali i najavio novi projekat koji sa nestrpljenjem čeka.

 SAZNAJTE JOŠ…

Joanikije: Dobili smo PONUDU SA ZLOM NAMEROM!

PRETEĆE PORUKE Srbima na Kosovu! Na ogradi kuće porodice Pešić OSVANUO JEZIV NATPIS!

IPAK postoji NAČIN da LETUJETE u CRNOJ GORI! Ima jedan USLOV, koji vam se NEĆE DOPASTI!

Dačić: Ne znam da li OSTAJEM NA FUNKCIJI u novoj Vladi Srbije!

ŠKOLSKE KLUPE i OVE JESENI BEZ ĐAKA? Evo šta na to kažu roditelji!

– Ja sam prezadovoljan. Iskreno da kažem, to nije pesma koju mogu da poredim sa bilo kojom drugom ili sa nekim drugim izvođačima. To je bila moja želja i sa tom pesmom sam hteo da dam pečat na moje avanture koje sam doživeo na Tajlandu. Odmah je dospela u trending, tu negde ispod moje koleginice Kije Kockar. Nisam očekivao da će tako brzo postati popularna i baš mi je drago zbog toga. Spot je lud i potpuno nešto novo, ono što je publika i tražila. Najbolja priča od svega jeste što ovo zapravo nije ništa jer izlazi pesma koja će biti još bolja –  kazao je Gasttoz.

View this post on Instagram

UTORAK 13h IDE GASTTOZZ!!

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on

Dok uživamo u novom spotu i čekamo  Gastozovu novu pesmu, podsetimo se i odličnog dueta koji je napravio sa svojom koleginicom Vanjom Mijatović “Skupo bi te platio” koja je vrlo brzo postala omiljena među publikom. Spot do sada broji više od 20 miliona pregleda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter