Izvor: Happy BSC
08.02.2021 u 10:29
0

PEROVIĆEVA BIVŠA ZAVRŠILA U ZATVORU, MENJALA IDENTITET: Crnogorac je pomenuo, pravna PLAVUŠA poludela od LJUBOMORE, napravila mu SCENU! (FOTO)

Učesnik „Parova“ Marko Perovič uplovio je u mirnu luku, pa je već nekoliko meseci u emotivnoj romansi sa kontroveznom Natašom Pajović, koju je uspeo da pripitomi.

Crnogorac je pre ove veze švrljao, i ni sa jednom nije želeo da bude u ozbiljnoj relaciji, pa se često poigravao sa ženama.

Perović je imao jednu bivšu devojku koju je voleo kao Boga, pre Nataše, ali su oni zbog burne romanse morali da raksinu.

Postali su loši jedno po drugo, pa je ljubav zbog toga doživela krah.

Ne propustite:

DANAS U SPECIJALNOM SUDU: Presuda optuženom za pranje Šarićevih para

VODENIM TOPOVIMA NA LJUDE: Hiljade demonstranata na protestu protiv vojnog udara (FOTO)

KOLEKTIVNI IMUNITET VEĆ NA PROLEĆE? Srbija vakcinisala više od pola miliona ljudi

KORONA HARA NA JUGU SRBIJE: Vranje među gradovima sa najviše novih slučajeva

ODLIČAN POČETAK SRBA U MELBURNU: Prva Gren slem pobeda za Ninu, Kecmanović u drugom kolu

Perović se baš nedavno setio bivše drage Eme Lapin, pa se Pajovićeva naljutila na njega.

Ema je pre oko dve godine priznala da je proizvodila i preprodavala marihuanu, zbog čega je sklopila sporazum s tužilaštvom

Ova pevačica i bivša učesnica rijalitija „Parovi“, završila je u požarevačkom zatvoru jer je osuđena na četiri godine i dva meseca zatvora zbog proizvodnje i trgovine narkoticima.

Pevačica, koja se proslavila učešćem u rijaliti programima, osuđena je pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju. 

– Ne volim je više. Nekada sam je gledao kao u Boga, ona to nije znala da ceni, na vreme sam shvatio da nismo jedno za drugo, ali zato smatram da si Nataša ti prava za mene – rekao je Marko.

Sklopila sporazum

Presuda protiv Lapinove postala je pravosnažna još u septembru 2017. Sve do sada ona je uspevala da odlaže izvršenje kazne, ali izgleda da više nije mogla da pronalazi opravdanja dovoljno dobra da bi ih sud prihvatio i odložio joj služenje kazne“, objašnjava naš izvor i dodaje da joj se u kaznu uračunava i mesec dana provedenih u pritvoru nakon hapšenja.

Menjala identitet

Posle hapšenja pevačice razotkrilo se da ime kojim se ona od samog početka predstavljala u javnosti zapravo nije njeno pravo ime.

„Pevačica je objasnila da se ranije zvala Emilija Velković i da je estradna umetnica. Ona je rekla da joj je trebalo zvučnije, estradnije ime, pa je 2016. godine i zvanično postala Ema Lapin“, rekao tada izvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter