Izvor:
05.04.2017 u 05:33
0

Pilot razotkrio misteriju u „Parovima“: EVO KAKO JE OBOREN NEVIDLJIVI AVION F-117? (foto)

Večeras u "Ispovestima" kapten Air Srbije Stevan Ignjatović odlučio je da gledaocima Happy televizije otkrije detalje iz oslobodilačkih ratova, koji će vas potpuno razoružati.

Joca Gambino pitao je kapetan kako je srušen američki nevidljivi avion F-117 za vreme NATO bombardovanja, što se smatra vrhunskim podvigom srpske armije i nezaboravnom operacijom svih vremena.

– Ja nemam neke informacije koje bi bile valjane, ali znam da umećem naših vazduhoplovnih oficira, odnosno njihovim znanjem i veštinama kojom su raspolagali, nevidljivi avion su vrlo brzo pretvorili u vidljiv i uništili milijarde i milijarde dolara koji su Amerikanci dali da se takva flota napravi. E sad, ono što kažu, Srbi su opet akteri nečega što niko nije uspeo da uradi vekovima unazada.
I pored dosta stare opreme kojom smo tada raspolagali, a to ostaje podvig koji su naši ljudi sa starom opremom, ali sa puno znanja, uništili nešto što vredi miliione. Nakon toga Amri su povukli čitavu flotu
– objašnjava kapetan, ne želeći da ulaziu tehničke daetalje događaja.

Ostanite uz happytv.rs, da saznate sve detalje večerašnje "Ispovesti".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter