Izvor: HAPPYBSC
19.05.2020 u 15:03
0

PODIGLA JE PRAŠINU KOJA MNOGE GUŠI I DALJE: Pun gas na startu za ZEMLJOTRES u vili koji potresa BALKAN

U luksuznoj vili idila odavno ne stanuje, a spletke i intrige su sastavni deo života naših „Parova“.

Naime, od ulaska atraktivne brinete u vilu ona privlači mnogo pažnje i diže prašinu koja mnoge guši.

Iako  se spekulisalo da su Darko Vlajić i Atina Ferari imali aferu dok je on bio u braku, fitnes instruktor je rešio je da pokuša da osvoji srce brinete i preuzme kormilo za njenim Ferarijem. Atina nije ni malo bila ravnodušna ovim Pavaovim potezom pa se nije mnogo bunila, već je odličila da i ona da svoj maksimum kak bi osvojila srce mišićavog Vladila. 

Kako u vili nikad nije dosadno, popularni Pavao je rešio da unuku poznatog pevača Ere Ojdanića plasira priču kako su se on  i Atina Ferari poljubili i vidi da li su njegove sumnje opravdane ili ne. 

PROČITAJTE I OVO

LAŽOVI! UHVAĆENI NA DELU! Ovako ministar i elita „vakcinišu“ svoju decu! (GALERIJA)

DR JANKOVIĆ O NOVOM SINDROMU „Kavasaki“ je redak, veza sa Covid-19 upitna

ŠEST SMRTI ZBOG NJENOG NEMARA Uhapšena direktorka doma za stare

OVO SMO ČEKALI Siniša Mali saopštio nove fantastične vesti

DANAS SASTANAK KRIZNOG ŠTABA! Donosi se VAŽNA odluka!

Međutim, kako je Uroš ovo prihvatio vrlo burno i uz dozu razočaranja , fiitnes instruktor je napravio haos i okrenuo priču u potpuno drugom pravcu.

– Šta ti je Uroše , pa što si ljubomoran ?! Nije valjda da se i tebi dopada Atina? Znači ona je definitvno osvojila sva muška srca u vili. Nemoj da si ljubomoran – rekao je Vladilo. 

Uroš je pokušao da se opravda ali ne tako uspešno  i ostaje pitanje da li je i Uroš zaljubljen u Ferari ili ne ?! 

Sva dešavanja i rasplet situacije saznaćete ukliko ostanete uz Happy BSC PORTAL. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter