Izvor:
14.03.2018 u 04:06
0

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Javila se gledateljka i Đusu ponudila….!

U vešerašnjoj emisiji povela se priča oko toga ko je od učesnika imao ponuda da dobije razne stvari na pokon od ljudi kojima su na neki način dragi.

Ana Marija i Tihomir su pričali kako je izvesna gospođa Vera nudila stan na poklon u Beogradu Ana Mariji. Na celu priču se uključio Đus koji je prokomentarisao kako se on javlja da će čuvati koga god treba da mu pokloni stan. Izgleda da su gledaoci ozbiljno shvatili njegov apel pa su se i uključili u emisiju.

Javila se izvesna Marija iz Beograda sa Vračara koja zajedno sa svojom bakom gleda Parove i jako podržava Đusa. Kako je rekla imućna su porodica i jednu nekretninu bi dali Ivanu. Gledateljku je zanimalo koliko je Đus ozbiljan u svojoj izjavi.

Marija izvini iskren da budem zaista sam mislio da se niko neće javiti, hajde da se upoznamo da se družimo da vidimo kakvi smo ljudi. Ne razmišljam ništa, ostavite broj kod produkcije javljam se. Hvala vam na podršci ovo je sam dokaz da ova kuća mene ne favorizuje nego sam sa od sebe napravio favorita. Pozdravi baku puno veliki pozdrav za Vračar i čujemo se kada izađem barem da se slikamo– rekao je Đus

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter