Izvor:
19.10.2018 u 20:09
0

POSLE SVEGA SU SE SUOČILI: Đorđe, Enisa i Saška uz TAJNOJ SOBI! OTKRIVENA ISTINA O KOJOJ SU ĆUTALI!

Posle svega došlo je vreme da razotkriju ono o čemu su ćutali.

Đorđe je svoju rijaliti devojku Enisu Bajramović prevario tako što se prepustio čarima Aleksandre Karailjaz, međutim, njihov odnos nije dugo potrajao, jer se crnokosa takmičarka setila koga zapravo voli.

Njen prva rijaliti ljubav bio je Luka Budimir, kog je na kratko zaboravila zbog Đoleta, ali sada je došlo vreme da se razoktije istina:

Ja sam tebi rekao da ja sa tobom neću ništa, da ako ne možemo vezu, nećemo imati ništa – upitao ju je Đole, te je Saška odgovroila:

To je istina, jer ja nisam mogla da zaboravim emocije koje osećam prema Luki za samo par dana, već sam mislila da se poljubimo i to je to

Povređena načinom na koji je Đole izneo istinu, navodnu, da je on Saški rekao da ne želi kombinaciju sa njom, kako navodi, ali da ne može ni vezu, jer i dalje oseća emocije prema Enisi.

Enisi nije bilo ništa jasno, pa je samo stajala i dopustila njima da se rasprave, ali tek sledi ,,Vruća stolica" na kojoj će se ,,ogoliti" istina do kraja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter