Izvor:
19.10.2018 u 19:32
0

ODZVANJALO JE VILOM SAMO NJEN GLAS: Saškinoj majci pozlilo tokom poziva! Takmičarka zabrinuta za zdravlje svoje majke! RAZLOG JE ĐORĐE!

Aleksandra Karailjaz ostala je u šoku kada je čula sa druge strane slušalice glas svoje majke.

Kako je poslednjih dana njena afera sa Đorđem Tomićem glavna tema u vili, jer je bila odgovorna za raskid boksera i Enisa Bajramović, Saškina majka se javila uživo u pogram i počela odmah da viče toliko glasno da je cela vila odzvanjala:

Saška, izgubila si svoje fanove, dete uozbilji se! Sram te bilo, kako si mogla sebi to da dopustiš – vikala je Saškina majka, vidno uzrujana i potrešena, ali je nastavila:

Šta će tebi Đorđe, mani se toga, ne želim da te vidim kraj njega. Od početka sam videla da si bolja od Luke, a sada tek vidim kakvu igru igraš, dete, to nije normalno. Šta radiš bre ti to – uzbuđena majka nije prestajala da viče preko telefonske slušalice, dok je Saška sve to slušala sa strane, takođe iznenađena zbog svega što je čula.

Ali njena majka nije mogla da se zaustavi, iako joj je za kraj rekla da je podržava, nije mogla da izdrži da gleda svoju ćerku zbog ponašanja koje je imala u proteklom periodu, pa joj se obratila nakon što je spustila slušalicu:

Ovo je samo rijaliti igra, mogu da se igram kako hoću, nemoj ništa da brineš. Želim samo da ti kažem da te volim najviše na svetu – izjavila je zabrinuta Saška za majčino zdravlje.

Roditelji, ali i publika su se toliko saživeli sa takmičarima, da emocije koje su razvili prema njima, nekad prouzrokuje veliko uzbuđenje, što samo dokazuje koliko jke projekat ,,Parovi" jedinstven.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter