Izvor:
21.02.2019 u 21:32
0

POŽGAJ OTVORENO i BEZ STIDA O LJUBAVNOM ŽIVOTU ZA HAPPYTV.RS! Objasnio DO DETALJA šta OSEĆA prema Ivani! (FOTO)

Bivši političar Aleksandar Požgaj suočava se sa interesantnim životnim periodom, a najviše zbog toga što je njegova supruga Ivana Požgaj nova učesnica "Parova", te čitava javnost strepi i jedva čeka dalji sled događaja u ovom odnosu, budući da je njen šarmantni muž do nedavno bio blizak sa Aleksandrom Marjanović. Povodom intrigantnih i turbulentnih dešavanja u Požgajevom ljubavnom životu, on je otvorio dušu, i za portal happytv.rs otkrio šta se zaista dešava u njegovoj glavi.

Sada kada si se malo smirio, i kada nisi pod tenzijom, da li ti prija to što je tvoja supruga Ivana u vili "Parova? Ona je odreagovala primereno i postavila se ljubazno prema Aleksandri sa kojom si bio prisan. Da li možemo da očekujemo "buru pred zatišje"?

Ivana je moja supruga i volim je najviše na svetu. Ulaskom u vilu je unela kod mene mir i stabilnost. Ona je moja ljubav, mir, i sreća. Moja Ivana je dama i odreagovala je primereno i ljubazno, kao i Aleksandra Marjanović. Mislim da neće biti bure i problema, i da će sve biti u najboljem mogućem redu – kaže Aleksandar.

S obzirom na to da si dobio podršku i pojačanje u vili, da li i dalje nameravaš da izađeš iz iste? Da li si srećan sada?

Srećan sam ulaskom supruge Ivane u vilu i ostajem do kraja u vili – ističe nekadašnji političar.

Juče ste vas dvoje imali incident sa Goranom Vujačićem Vuyom kome je cela priča delovala "providno". Neki od takmičara su između sebe komentarisali da je Ivanin ulazak nešto što si očekivao, i da ste vas dvoje imali dogovor. Kako komentarišeš takve navode?

Vuya je glup, prost i pokvaren čovek, to je sve što mogud a kažem za njega. Naravno da Ivana i ja nismo imali dogovor, i kada sam je video na vratima, bio sam u šoku. Prva ozbiljnija svađa za četiri godine braka je bila sinoć, ali sve je rešeno razgovorom, tako da je naša zajednica sada jača. Ono što misle ostali učesnici i ulasku Ivane, mene zaista ne zanima. Važno je da je moja supruga pored mene, i da sam miran, srećan, i da je volim – zaključuje Požgaj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter