Izvor:
03.07.2017 u 04:35
0

PRED SAM KRAJ „PAROVA“! Dalila javno raskinula sa Dejanom, pa odustala od finala!

Samo nekoliko sati nas deli do proglašenja pobendika u petoj sezoni "Parova", a u vili je ostalo petoro učesnika: Dalila Mujić, Aleksandra Subotić, Slađana Petrušić, Dejan Dragojević i Mladen Vuletić.

No, odmah pošto je izbačena Anamarija Džambazov, Dalila se naljutila na Dejana, te je javno raskinula sa njim.

Fuj, evo ja mogu odmah da izađem. Apelujem na glasače da zaustave glasove i da ne glasaju. Mnogo me je razočarao, muka mi je više zbog ovih stvari, šta sam sve uradila za njega – govorila je Mujićeva.

Slađa je dodala da se Dalila naljutila jer je Dejan uhvatio Aleksandru za ruku, a Mladen je rekao d anajbolje poznaje bivšu i da je ona ljuta jer je Mungos nešto izjavio u studiju.

Ipak, izgleda da Dalila više ne želi ni da pobedi, iako je to želela, ali je i ostala bez dečka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter