Izvor:
01.04.2019 u 19:18
0

PRODUKCIJA DONELA VAŽNU ODLUKU: IZNENADILA „PAROVE“! Oni su uvek nekoliko koraka ispred! (FOTO)

U toku emisije "Upoznajte Parove" voditeljka Jelena Petković saopštila je da je Produkcija odlučila da glavnu nagradu smanji sa 50 000 evra na 40 000 evra.

Ovu odluku je donela zbog Conjinog lošeg ponašanja i skidanja, a takmičari su stavljeni na test da li im je bitniji novac i glavna nagrada ili Conja sa kojim žive.

"Parovi" su glasali da li će sačuvati Conju i prihvatiti da nagrada bude smanjena, ili će Conja izaći iz vile a nagrada će biti povećana na 60 000 evra.

Takmičari su odlučili, a Conja je imao samo jedan glas više da ostane, Produkcija se oglasila i rekla da Nikola Conja ipak ostaje i da je ovo samo prvoaprilska šala, i da Conja treba na ukusan način da ostane i zabavlja gledaoce.

Svi su bili iznenađeni, neki su ipak želeli da mu vide leđa.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter