Izvor:
19.02.2019 u 19:28
0

PRODUKCIJA ISPUNILA ŽELJU SPAHI! LUD OD LJUBAVI:Spaho pristaje i da je deli sa MLAĐIM muškarcima!

Spaho Sulejman je izgubio razum za pedesetogodišnjom zavodnicom Natalijom Vukmanović koja je uporno odbijala njegovu ljubav.

– Spaho ja volim mlađe i ne zadovoljavam se sa mali stvarima. Meni treba lep provod, muškarac koji će sve da da za mene, neko kao Hju Hefner. Ti nemaš šanse. ja čekam da se pojavi milijarder koji želi ovakvu damu koja izgleda kako izgleda sa 51. Želim moćnog muškarca koji ima puno para i koji može da mi sve pruži – rekla je Natalija.

– Ja sam spreman da uradim sve za tebe,ja te voli,. Rekla si mi da voliš mlađe muškarce i nije problem, možemo da ih dovedemo i ja da budem tu pored tebe – rekao je Spaho.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter